Ga naar de inhoud
In gesprek over prettig ouder worden

Wonion vindt het belangrijk om in contact te staan met huurders. Dit doen we op verschillende manieren. Tijdens WonionDoet! gingen medewerkers van Wonion daarom op bezoek bij een aantal huurders van zeventig jaar of ouder in Varsseveld. De huurders met ruime levenservaring hielpen we met kleine huishoudelijke klusjes, zoals het ophangen van een kapstok, het plaatsen van tochtstrips of het snoeien van een struik. Maar bovenal gingen we het gesprek aan over wat prettig ouder worden voor hen betekent.

Medewerkers van Wonion gingen in kleine teams van twee of drie personen op bezoek bij huurders van Wonion. “Collega’s werden vriendelijk ontvangen en er ontstonden mooie gesprekken. Huurders maakten echt even tijd voor ons. Een persoonlijke gesprek bij huurders thuis is voor ons van grote waarde. Het helpt ons om inzicht te krijgen in wat belangrijk is om comfortabel en gelukkig te blijven wonen, ook op latere leeftijd.” Aldus: Linda Peters, beleidsadviseur Wonion.

Meer weten?

Wilt u meer weten over WonionDoet!? In een filmfragmentje ziet u een korte terugblik. Bent u benieuwd wat wij van huurders in Varsseveld hoorden over prettig ouder worden? In het eerstvolgende WonionMagazine koppelen we graag de resultaten aan u terug.