Ga naar de inhoud
MijnWonion

Via MijnWonion kunt u bijna ál uw huurzaken online regelen en inzien: 24 uur per dag, 7 dagen per week. Langskomen of bellen is daardoor in veel gevallen niet meer nodig. Ervaar de voordelen en log in!

 

Wat kunt u allemaal regelen op uw MijnWonion?

De mogelijkheden van MijnWonion kort op een rij. Op MijnWonion:

  • past u eenvoudig uw persoonlijke gegevens aan;
  • vindt u informatie over uw woning;
  • vindt u informatie over uw huurbetalingen en kunt u betalen via iDEAL;
  • vindt u de brieven en documenten die u vanaf nu van ons ontvangt;
  • geeft u eenvoudig een reparatie door;
  • vindt u antwoorden op veelgestelde vragen;
  • en neemt u makkelijk contact op met Wonion.

Meer weten...

Uw gebruikersnaam is het bij ons bekende mailadres. Met uw mailadres kunt u zelf een wachtwoord aanmaken via de website. Ga naar MijnWonion.

Uw browser kan van invloed zijn. Probeer via www.google.nl naar onze website te gaan.

Lukt dit nog niet? Probeert u het dan via google chrome: https://www.google.com/intl/nl/chrome/browser/?hl=nl&brand=CHNG&utm_source=nl-hpp&utm_medium=hpp&utm_campaign=nl

Lukt dit nog niet? Neem dan contact met ons op.

Als huurder van Wonion kunt u ervoor kiezen om uw post digitaal te ontvangen. Ga naar de pagina Post van Wonion. Via deze pagina kunt u uw ontvangstvoorkeur veranderen.

U kunt een reparatie nu snel en simpel - 24 uur per dag, 7 dagen per week - aanvragen via MijnWonion. Uw postcode en huisnummer zijn genoeg om een reparatieverzoek in te dienen.

Meer over het servicefonds leest u op de pagina Reparaties en onderhoud. Aanmelden kan via MijnWonion.

Meer informatie over het glasfonds leest u op de pagina Reparaties en onderhoud. Aanmelden kan via MijnWonion.

Bij ons kunt u de huur op elke werkdag van de maand opzeggen. Daarbij geldt een wettelijke opzegtermijn van minimaal één maand, maar u mag natuurlijk ook eerder opzeggen. Als u eerder opzegt is er voor ons meer tijd om nieuwe huurders te zoeken. U heeft dan meer tijd om met de nieuwe huurders te bespreken of zij eventuele door u aangebrachte veranderingen in de woning willen overnemen. Dit kan in geval van overname in uw voordeel zijn. Het opzeggen van de huur kan alleen schriftelijk. Via MijnWonion vult u het formulier "de huur van mijn woning opzeggen" in of stuur een mail naar info@wonion.nl.