Nieuws

Mogelijke huurverlaging

Huurders van een sociale huurwoning met een relatief laag inkomen en een in verhouding wat hogere huur komen dit jaar mogelijk in aanmerking voor een huurverlaging. Huurt u langer dan 1 maart 2023 een sociale huurwoning van Wonion met een in verhouding wat hogere huur? Dan hebben wij aan de Belastingdienst gevraagd of u op basis van uw inkomen in aanmerking komt voor de huurverlaging. Komt u hiervoor in aanmerking? Dan nemen wij voor 1 juni schriftelijk contact met u op. Wij vertellen u hier graag meer over.

Lees meer

Achterhoekse corporaties gaan naar één gezamenlijk beleid voor verdelen sociale huurwoningen

De drie Achterhoekse corporaties Wonion, ProWonen en Sité Woondiensten lanceren 10 januari 2023 een nieuw systeem met eenzelfde beleid en regels voor het verdelen van sociale huurwoningen via www.thuisindeachterhoek.nl. Transparantie, keuzevrijheid en rechtvaardigheid zijn de waarden die richtinggevend zijn geweest om te komen tot een nieuw systeem met bijbehorende nieuwe website, app en logo. Vanaf 10 januari 2023 kunnen woningzoekenden die op zoek zijn naar een sociale huurwoning in de Achterhoek terecht op de vernieuwde website van Thuis in de Achterhoek.

Lees meer

Nieuw Wonionmagazine

[15-12-2022] Deze week valt het nieuwe WonionMagazine weer op de mat. Daarin lees je onder andere hoe je energie bespaart, hoe de familie Joosten de verduurzaming heeft ervaren en hoe Buurtversterkers de wijk een beetje mooier maken.

Lees meer

Thuis in de Achterhoek bestaat 10 jaar en wordt in een nieuw jasje gestoken!

[07-12-2022] De website www.thuisindeachterhoek.nl is sinds 1 maart 2012 in de lucht, en dat betekent dat Thuis in de Achterhoek dit jaar alweer 10 jaar bestaat. Een mooi moment om bij stil te staan. Maar niet voor lang!

Lees meer

Tuingereedschap lenen

[02-12-2022] Wilt u binnenkort aan het werk in uw tuin, maar heeft u daar nog niet het juiste gereedschap voor? Geen probleem! U kunt het gratis bij Wonion lenen!

Lees meer

Aangepaste openingstijden feestdagen

Ook tijdens de feestdagen helpen wij u graag. In verband met de feestdagen hanteren we aangepaste openingstijden. Wilt u contact opnemen met Wonion? Dat kan van 27 december tot en met 6 januari zoveel mogelijk in de ochtend of online. Tweede kerstdag 26 december zijn wij gesloten.

Lees meer
1 van 15