Nieuws

Huurtoeslag 2020

Vanaf 1 januari 2020 zijn de regels voor de huurtoeslag veranderd.

Lees meer

Met gezamenlijke prioriteiten werken aan sociale volkshuisvesting in gemeente Oude IJsselstreek

Wonion, gemeente Oude IJsselstreek en huurdersvereniging Wij Wonen maken afspraken met elkaar voor de invulling van de lokale sociale volkshuisvesting. Dit doen zij jaarlijks in de vorm van prestatieafspraken. De partijen zien elkaar als belangrijke partners om samen te zorgen dat het prettig wonen is in de gemeente Oude IJsselstreek. Gezamenlijke prioriteiten stellen helpt hierbij. De partijen gaan met regelmaat om tafel, weten elkaar goed te vinden en onderstrepen het belang van samenwerken.

Lees meer

Aangepaste openingstijden rondom de feestdagen

Wonion hanteert aangepaste openingstijden. Wij laten u deze graag weten.

Lees meer

Wonion is op zoek naar een Functioneel Beheerder

Als Functioneel Beheerder bij Wonion ben je verantwoordelijk voor het optimaal inzetten van automatisering en het beheren van veilige, correcte en up-to-date applicaties.

Lees meer

Het nieuwe WonionMagazine is uit

Het tweede WonionMagazine van 2019 is uit en valt deze week bij onze huurders op de mat.

Lees meer

Langer zelfstandig thuiswonen met hulp van Wonion en gemeente

Wonion en de gemeente Oude IJsselstreek willen ouderen, mensen met een beperking, chronische ziekte of psychische aandoening faciliteren bij het - indien mogelijk - langer zelfstandig (blijven) wonen. Zij hebben daarover afspraken met elkaar gemaakt en vastgelegd in een overeenkomst. Het doel is inwoners met een specifieke woonbehoeften nog beter te kunnen ondersteunen.

Lees meer
1 van 5