Wonion. duurzaam in wonen

Als maatschappelijk georiënteerde organisatie vinden we het onze verantwoordelijkheid om zorgvuldig om te gaan met onze aarde en alles wat daarop leeft, woont en werkt. Duurzaamheid is daarbij het sleutelwoord.

Wonion bouwt energiezuinige woningen en streeft naar een energieneutrale woningvoorraad in 2030. Bestaande woningen passen we zodanig aan, dat deze minder energie verbruiken. Duurzaamheid betekent ook dat we onze woningen afstemmen op de wensen van huidige én toekomstige bewoners. Daarbij hebben we uiteraard oog voor de voorzieningen in de wijk, die nodig zijn om de leefbaarheid op peil te houden. Wonion zet verder in op de opwekking van duurzame energie en het realiseren van energiebesparend gedrag bij bewoners en medewerkers. Om duurzame toepassingen te blijven realiseren, zowel nu als in de toekomst heeft Wonion zich bij verschillende kennisnetwerkpartners aangesloten.

Meer weten over Wonion?

Wilt u meer van ons weten? Wij vertellen u op de volgende pagina's graag wat onze missie en visie zijn en hoe wij verantwoording afleggen. Bij de 'verantwoording' vindt u ook een overzicht van de jaarverslagen, terug- en vooruitblikken en de WonionMagazines. Om het u gemakkelijk te maken vindt u de terug- en vooruitblik van 2022 - 2023 alvast hieronder. Door op het beeld te klikken krijgt u toegang tot het filmpje.
Voor deze en andere informatie kunt u natuurlijk ook contact met ons opnemen.